Persoonlijke Geschenken;

cadeaus voor uw medewerker(s), relatie(s), jubilaris(sen), vriend(in) of familielid.


persoonlijk

Deze geschenken worden voor die persoon bedacht en gemaakt, ze dus unica’s.


Speciale gelegenheden om een cadeau te geven

Mooie gelegenheden voor een speciaal cadeau zijn een: motivatieprikkel, sinterklaas, kerst, verjaardag, trouwerij, herdenking, herinnering, diploma-uitreiking, jubileum, attentie voor bereikte doelen, prijsvraag e.d.


Zelf een idee

De voorbeelden kunnen u op ideeën brengen, maar het kan natuurlijk zijn dat u zelf een wens of idee heeft dat u niet in de voorbeelden herkent.


Een optimale kans voor een uniek cadeau

U kunt te allen tijde contact op nemen en ‘werken-in-opdracht’ is dus een optimale kans om een uniek persoonlijk cadeau te laten creëren.

Welkom!

Annemarie Gorter, Persoonlijke (relatie)Geschenken

biedt de mogelijkheid om uw medewerker(s), relatie(s), jubilaris(sen), vriend(in) of familielid een persoonlijk, speciaal voor hen bedacht en gemaakt, uniek cadeau te schenken.


Geschikte momenten voor een dergelijk geschenk kunnen zijn: sinterklaas, kerst, verjaardag, (t)rouw, herdenking, diploma-uitreiking, jubileum, attentie voor bereikte doelen, prijsvraag of motivatieprikkel.

overig voornamelijk woonaccessoires (unica’s)


De voorbeelden kunnen u op ideeën brengen, maar het kan natuurlijk zijn dat u zelf een wens of idee heeft dat u niet in de voorbeelden herkent. Voel u vrij contact op te nemen en uw vragen te stellen. Telefonisch, per e-mail of op afspraak.


Onder ‘persoonlijk’ vindt u achtergrondinformatie over Annemarie Gorter en over haar visie op persoonlijke cadeaus en op het ontwerpen

in het algemeen.


Via het kopje ‘links’ kunt u naar

www.Annemarie Gorter, Grafisch Ontwerp, Tekst en Illustratie’,

‘www.Annemarie Gorter, Schilderijen, Olieverf, Grafiek, Aquarel’, en ‘www.Kaartjesturenmaaktblij’.


Bij de getoonde werken staan prijzen die u een indicatie geven.

Omdat er op heel persoonlijke wensen wordt ingegaan, is het natuurlijk (bijna) altijd noodzakelijk een individuele prijs af te spreken.

U kunt te allen tijde contact op nemen en ‘werken-in-opdracht’ is dus een optimale kans om een uniek persoonlijk cadeau te laten creëren.
Een uniek geschenk

blijf je herinneren

relatiegeschenken

bv. portretten, dassen, sjaals, schilderijen etc.

(jubileum)uitgaven

bv. een digitaal geprint en gebonden boek

(vanaf 1 exemplaar).

(web)uitnodigingen

bv. een speciale (digitale) kaart laten ontwerpen voor uw feest//bijeenkomst.